valla güzel kıvırıyonuz tebrikler ben kuralları okumadım demiyorum ki. diyelim okumadım diyorum aslında okudum. kurallarda dizi özetlerinin üstüne reklam koyamazsın diye bişe varmıki.

Alıntı
Sistemimizde kayıtlı olan her site için ayrı kod oluşturulmalıdır. Bir site için oluşturulan kod diğer sitelerde çalışmamaktadır.

Alka Reklam'a ait pop-up reklamı kullanan sitelerde sadece 1 adet pop-up reklam yayınlanabilir. Alka Reklam'ın pop-up reklamını yayınlarken başka bir firma veya sitenin pop-up reklamı yayınlanamaz.

Click reklam türünde, reklamların içeriği kapatacak şekilde yerleştirilmesi, video içerikli sitelerde video öncesinde gösterilmesi yasaktır.

Alka Reklam Splash veya Pop-up reklamlarından herhangi birini kullanan siteler diğer alanda başka bir firmanın reklamını yayınlayamazlar. Ancak Alka Reklam splash ve pop-up'unu bir arada kullanabilirler.

İllegal uygulamalar ile haksız kazanç sağlayan yayıncılar (örneğin frame açmak,sahte tık,kullanıcıları yanlış yönlendirme,ve çeşitli illegal yazılım kullanımları) hiçbir şekilde uyarılmaksızın ödeme yapılmadan sistemden uzaklaştırılır.

Click reklam türünde her site için ayrı reklam oluşturulmalıdır. Sistemden alınan kodlar üzerinde değişiklik yapılmadan kullanılmalıdır. Bu kuralı ihlal eden yayıncıların hesapları ödeme yapılmaksızın kapatılacaktır..

Sisteme üye olan tüm yayıncılar bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Alka Reklam bu kurallar üzerinde düzenlemeler yapma hakkını saklı tutmaktadır. Kurallarda yapılan düzenlenmeler 1 iş günü öncesinde yayıncılarına mail yolu ile bildirilmektedir.

sahte tık sanırım bizim kural ihlali.. neye göre belirliyonuz sahte tıkı sayfada tıklamaya yönelik bişeymi vardı. tıklayın edin gibisinden. dizi içeriğinin üstünde bir adet 336*280 reklamınız vardı. zorla tıklamaya yönelik ne vardı o sayfada.