HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KMLGRLR, olmaz öyle şey lafını şakasına mı söyledin anlayamadım ama, merak etme olur öyle şey.

İran şiidir, Suudlar sunni, aradaki mücadeleyi, hırsı anlatmaya dahi gerek yok.Irak-İran 8 yıl boyunca birbirini yemedimi bu yüzden?
Olmaz öyle şey lafını, tüm Arap devletlerinin Amerika'ya karşı birlik olması konusunda söyledim.

Alpero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapma be kemal satmadımı. daha filistine yardım gönderen konvoyları mısır bekletmedi mi? 1. dünya savaşında bu adamlar bizim askerlerimizin karınlarını yarmadıklar mı? bırak ya..
Eskiden vardı bir alman özentiliği şimdide arap özentiliği var. araplara toz kondurulmuyor 8 yıldır.
arkadaşa katılıyorum olur öyle şey. o zaman ingilizler gaza getirdi diyenler. öyle bir durumda abd gaza getirdi diyecek değişen bir durum olmayacak.
Araplara toz kondurulmuyor diye birşey yok. Aslen Arapları yerden yere yıllardır vuranların niyetini biliyoruz. 8 yıldır daha bilinçli insanlar olmuşuz demekki.

Her milletten hata yapanlar olabilir. Kaldı ki o bahsettiğin dönemde Osmanlı lehine çalışan Araplar da oldu, sonradan yaptıklarına pişman olan şeyhler de.

Alman özentiliği, sonra da Arap özentiliği demek. Aradaki Fransız,İngiliz ve Amerikan özentiliklerini es geçtin yani. Onlara özenenler senin savunduğun adamlar çünkü değil mi