Ewet arkadaşlar bu konuyu yaklaşık 1 aydır yakın cevremden takip ediyorum. Seminer eğitimlerinede gittim.
hemde bunu 2 farklı kişiden yani birbiri ile alaka olmayan takım liderlerinden aldım.,
Sisteme üyümyim hayır değilim.
Üye olmayı düşünüyormuyum. Ben vatan haini değilim.
Bu iş para kazandırıyormu. Ewet kazandırıyor ama bize değil.(Biz 3-5 kuruş kazanacağız diye ülkemizden
milyonlarca doları yurtdışına hiç uğruna cıkartıyoruz)
Bu işi yapmak için yalan soyelemek gerekiyormu. Evet bazen iş yürüsün diye soylemek zorundasın.
Sağına soluna 2 adam buldunmu ohh ondan sonra yat para geliyormu nah geliyorr. senin sağ kolun çalışsa 1000 üye yapsa
sol kolundaki üye sayın yoksa hiç bişey kazanamıyorsun.para kazanman için sağ ve kolun (sağ kol ve sol kola tc diyorlar)
eşit paralellikte ilerlediği yere kadar ödeme alıyorsun.

İşi şoyle özetlemek ve sonlandırmak istiyorum.
Bir ülkedeki insanların parasını en yasal şekilde ve hiç uğraşmazdan nasıl alırsın. Bunun adı network marketing
sistemleridir. Çünkü insanlar para kazanmak uğruna şirketin reklamını en iyi şekilde yapıyorlar. (kendileride 3-5
kuruş kazanma umuduyla)

Son söz: Bu işten biz asla kazanamayız çünkü Ülkeye giren para yokken hatta muhteşem bir para çıkışı varken buda
eşittir para her halukarda dışarıya çıkıyorsa kim diyebilirki biz bu işten cok fazla kazanıp zengin olabiliriz diye.
tam aksine kendi kendimizi soyup paramızı kendi elimizle başkalarına vermiş oluruz.

Bu konunun takipcisi olacağiım arkadaşlar.Daha yazmak istediğim çok şey var ama konu konuyu acar diye bekliyorum.
Herkese saygılar.