Konuya tekrar müdahil olarak, Ben nasıl almakta özgürsem, istediğim kadar alır istediğimi satar, istediğimi proje için saklar, istediğimi proje için kullanırsam sadece beni bağlar sanırım.. Madem o kadar muzdarip bu kadar arkadaşımız almasınlar domain.. Neden alıyorlar.. Ben bu konu açılmadan öncede alıyordum.. Halen alıyorum.. Yine alacağım.. Bir nevi hobi.. Maket araba yapanlara da yapma diyelim, devlet bu işe el atsın maket araba, uçak yapanlar 2 den fazla maket yapmasın.. Maket fiyatları artırılsın diyelim...

Fiyat daha önceden yüksekti zaten.. Domain alan host açacak para bulamıyordu.. O kadar yüksekti fiyatlar..

Devlet el koyamaz, çünkü uluslararası bir olaydır bu.. Tr uzantılı domainler içinde yeterince denetim ve kural uygulamaktadır.. Devlet fiyat da koyamaz. Tr de 100 lira olsa, bir tane firma kalmaz domain işi yapan.. Çünkü yurtdışında o kadar çok firma var ki bu işleri hakkı ile yapan...

Konu domaini az olanların domaini çok olanlara neden çok domaininiz var demesi noktasına gidiyor.. Bunları yazma gereği duydum.. Rahatsızlık verdiysem affola.