birşey olmaz kardeşim bizde orta okulda valla o zamanlık cahillikle bak basıma geceni anlatim arkadasımı 8 kişi dövdüler sonra cocugu tek buldum dövdüm sınıfa geldiler dövdüm sonra bir zaman gecti teknik dersinde geldi sınıfda durduk yere yumrugu attı tabi arkadasların önünde tepem attı şöyle topladım ne var ne yok baktım sağa sola sonucda işlik odası ne ararsn var mavi kalın plastik boru cektim masadan icinden şiş cıktı kattım masaya onu cocuga vurdum cocuk merdivenden hocanın ayagına düştü bayıldı hocada hamileydi korktu kadın felan sonra müdür yardımcısı cağırdı gittik cocuk orda hocası şunu söyledi afferin oğlum bu eşkiyayı dövdünüz diğerlerini niye dövmediniz sonra dilekce yazılıcak dediler ama yazılmadı cıktık ve cocuk bir gün sonra geldi saclar 3 numara kafasına kamyon çarpmış gibi ve 5 m ötemde yürüyor ne dayılıgı kaldı ne babalığı emin ol o cocugun söylediğide lafda kalıcaktır sen hic canını sıkma kardesim gençlik dönemi diyoruz biz buna hepimiz gectik ordan gecmedim diyen varmı