Alıntı
yuksek hitli siteleri olanlar yazsin, onlarda deneyip sonucu gorelim hem benim icinde gelistirme acisindan cok iyi olur
Şu mesajı yazmasaydınız daha önce de dediğim gibi bu şekilde yorum yazmazdım. Ayrıca ben kodlarınızı inceleyip oradan yorum yapmadım. Siteyi kullanırken URL tıklamalarına baktım ve keşlenen sayfaların isimlerini. Sonuçta ben arşiv sayfasına başka bir şeyi isterken sistem beni yanlış sayfaya yönlendiriyordu ve bu genel bir eksiklik diye buraya yazdım. Amacım kesinlikle sizin fikrinizi, emeğinizi piyasaya yaymak değildir. Siz iyilik edip, gecenin bir yarısı bana yardımda bulundunuz ve şu ana kadar da sistemden gayet mutluyum. Kısmet olursa tam olarak çıktığında da müşteriniz olmak isterim. Konu hakkında ben de biraz araştırma yaptığımdan bildiklerimi söylemek istedim. Bildiklerim, sizin yaptıklarınızmış bunun farkında değilim. Paylaşmak güzeldir ekseninde paylaştım. Dedikleriniz doğru ne yazık ki emekler heder edilmekte ama paylaşmak güçtür.
Ben kullanmayı sürdüreceğim, ama kullanma diyorsanız silebilirim. Sonuçta rızanız olmadan sizin emeğinizi kullanmak istemem.
yardımlarınız için teşekkürler.
Çalışmalarınızda başarılar.
Vesselam.