tikicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun ama bunca emek verdin 10 lira verip bi host alamıyosun gelip burda dert yanıyosun birde suclular hostcular oluyor hayret ya.
DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım nokta 4 tane hostçu gezmişsiniz ve halen ucuz hostlarlamı uğraşıyorsunuz.
Şimdi burada ürün satanmı suçlu yoksa siz ucuz host alan mı ? 1 kere cahillik derim 2 kere alırsan kurnazlık derim 3. kere alırsan bile bile almış kendi düşen ağlamaz derim 4.kez alana ALLAH SABIR VERSİN derim.

Hostçuları biraz suçlayacağınıza burada 1000 lerce kere söylediğimiz ucuz etin yahnisi yavan olur Atasözünü biraz dikkate alsaydınız 1 yıllık emeğiniz boşa gitmez bu hallere düşmezdiniz. (Bu forumda sizi haklı görece 1 tane hosting firması olacağını sanmıyorum ki firma olmayan kişiler bile sizi haksız görmüş)

Benim yukarıdaki yazdıklarım biraz sizi kızdırabilir ama GERÇEKLER ACIDIR.

Geçmiş olsun yerine ALLAH SABIR VERSİN arkadaşım.

Dip not : Bir firma ucuz hosting satışı yapabilir. Bu onun kalitesiz olduğu anlamında değildir. Konu içerisindeki firmalara söylediklerimi üzerlerine alınmasın genelleme olarak yukarıdakileri yazdım.
Sunucuservis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle katılıyorum sözlerinize
http://www.pacifichost.com/web-hosting.shtml
mesela ayda 2 usd 5 gb alan
her ucuz olan da kötülememek gerek
WebhastasiNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 Tl fazla verip kaliteli bir hosting alıp keyfine bakmak varken... Ama yedek alman gerekir aralıklarla. hosttta sorun çıktı diyelim. 2 gün sonra hacklendi ? O zaman napıcaksın. Önlemini almalısın
Prosks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet ağzım yandı şimdi daha dikkatli davranacağım ama bu kabahati bende bulan arkadaşlara şunu demek isterim.
Hosting aldığım kişilerin hepsine bakın 2 gün sonra sorun yaşamayacakmıyım ? diye soru sorup o kişiden sözde teminat alırım.

ikinci olarak sitemde haftalık yedek alırım siteyi yükledm 2. gün olmadan adam hesabi sildi sonra özür diliyor bu durumda ne yapabilirim ki ?

'' Ucuz etin yahnisi yavan olur '' diye bir tabir kullanıldı bu söze katılıyorum bu cümleyi yazarken kendinizi de sorgulamanız gerekmektedir..

Şimdi bizden aldığı resellere gelirsek siparişi onaylanmadığı ve ücreti ödenmediği için ister istemez kayıtlarda AKTİF görünmüyor PASİF görünüyor bu demek oluyor ki sadece sipariş verilmiş . 07.04.2010 tarihinde ücreti ödenmemiş hesaplar siliniyordu ( 3 gün suspendli kalip ücret ödenmediği 4.günden itibaren siliniyor ) sözlü birşekilde bana pazartesi ödemeyi geçeceğini söyledi , sözlü birşekilde ancak hergeçen şeyi hafızamızda tutamıyoruz maalesef. Bu işi benim tek yapmadığı birçok insan biliyor hesabın ödendiği kayıtlardada bulunmadığı için maalesef silinmiş.

Bu durumdan dolayi kendilerinden özürde diledim , ancak dediğim gibi sözlü bir şekilde pazartesi ödeme geçeciğini belirtmiştir . Eğer sistemde ticket açıp söyleseydi böyle birşey söz konusu olmayacakti . Sonuçta hatasız kul olmaz, herkes hata yapabilir.Sistemde belirtilseydi böyle birşey mümkün olmayacaktı

Ben ServerTescil adına değil Şahsim adına kendisinden tekrar özür diliyorum

Hayırlı Günler