Gandi’den sonra sıra Netfirms doğum gününde hediye dağıtıyor. Ama bu seferki ücretli 1 dolar gibi bir ücret karşılığında .com domainleri regleyebilirsunuz.
Ortalama olarak 10 dolara kayıt edilen .com domaini bir dolara kayıt etmek kısa bir süreliğine mümkün.
Netfirms firması 25. yılının şerefine kısa süreliğine .com domain kaydını bir dolara yapıyor. Ödemelerinizi paypal ile yada kredi kartı ile yapabiliyorsunuz.
Nasıl alabilirim?

Netfirms.com adresine gidin. Normal domain kayıt eder gibi istediğiniz domaini aratın. Aradığınız domain uygunsa aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız.
Birden fazla domain satın almak istiyorsanız alt kısımdan aratmaya devam edebilirsiniz. Siz arattıkça uygun domainleri kendi üstteki gibi ekleyecektir. Burdan devam ederek ikinci sayfaya geçin. Hosting pahalı olduğu için hiç bakmadan en alttaki “No Thanks” kısmına tıklayın.
Bir sonraki ekranda hesap özetini göreceksiniz. “Promototin code” kısmına “DOLLARDOMAIN” yazıp uyguluyoruz. Uyguladıktan sonra alttaki gibi fiyat bir dolara indiriliyor.
Burdan sonra alttaki kısımdan kredi kartınızla yada paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı ile hızlı bir şekilde alabiliyorsunuz. Hesap bilgileriniz e-posta adresinize gelecek.
Netfirms.com’un oldukça güzel bir kontrol paneli var. Burada önlem olarak hesap kısmından ödeme profiline giderek kart bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.
Bunların dışında satın aldığınız 1 dolarlık domaini 60 gün sonra başka bir yere transfer edebiliyor musunuz bununla ilgili olumlu-olumsuz açıklama görmedim. Öyle bir durum olacağını zannetmiyorum fakat siz alırken yine bu durumu göz önünde bulundurun.

Bana yardımcı olacak varsa pm atabilirmi işbank olarak 2 tl atmaya rağzıyım domain alsın yeterki