Selamün Aleyküm,

Öncelikle mesaj yazmamın sebebi:
sizlerdende yorumlarinizi bekliyorum..
ve
yuksek hitli siteleri olanlar yazsin, onlarda deneyip sonucu gorelim  hem benim icinde gelistirme acisindan cok iyi olur
mesajlarınızdaki yorumlarınızı bekliyorum ve geliştirme açısından faydalı olur cümleleridir.

İlk yazdığım mesaj:
Keş sisteminde anladığım kadarıyla son slaşı etken alıp ona göre sayfa oluşturmakta.
İlk tıklamada: https://www.r10.net/2010/04/05 adresine tıkladığımız zaman 05.html dosyası oluşuyor. Ardından ayarlanan süre içerisinde https://www.r10.net/2010/03/05 linkine tıklandığında yine hafızadaki 05.html dosyası getiriliyor. Oysaki istediğim sonuç bu değil. Bu konu da dikkate alınırsa güzel olur. Vesselam.
verdiğiniz cevap:
Alıntı
Evet mantik bu sekilde..
sonraki mesajım:

Keşleme süresinin uzunluğu veya kısalığı ne fark ettirir?
Birde belli sayfalara hızlı keşleme, belli sayfalara yavaş keşleme olabilir mi?
Örneğin Anasayfa: 3 dk da bir.
Kategori sayfası : 10 dk da bir
Arşiv sayfası : 30 dk bir gibi.

Aklıma gelen (Ana Sayfa için) Anasayfa için belirlenen sayfayı (keşlenen sayfayı) dakikada bir sildirmek. Sizce nasıl?
cevabınız:

size kurdugum orjinal yaptigim kodlamadan eksiltilmistir, yani dediginiz ozellikler var ancak sizde yok, bunun gelismis halini ucretli olarak hazirlayacagim, ayrica admin paneli de yaparak cache sistemini full ozellikli sekilde gelistirecegim. Boylece caheleriniz elinizin altinda olacak, duzenleme, silme gibi bir cok secenegi basitce yapabileceksiniz..

Dedigim gibi sizlere kurdugum deneme amaclidir, yani basit duzey mantik, fazla bisey beklemeyin  sonuclarini yazarsan sevinirim..
Burada sistemin aslında daha gelişmiş olduğu ve bana/bize deneme amaçlı olarak kurduğunuzu anladım. Yani mesajlarımı yazmamın sebebi bu güzel sistemin daha da güçlenmesidir.

Ayrica eklemek isterim hocam, sistemi size deneme amacli kurdum, simdi mantigi aciklarsiniz yakinda kodlarida paylasirsiniz, bu sizce guzel bisey mi ? neyse yeni versiyonu cikartana kadar baska kimseye yardim etmiyorum, bu arkadasa tesekkur edersiniz..
Bu sözleriniz ise beni üzmüştür. Sonuçta mantık dediğiniz olay bir çok keş sisteminin mantığıdır. Kodları da paylaşırsınız türü bir cümleyi de hakaret olarak algılasam herhalde yanlış olmaz. Ben öyle bir terbiyesizlik yapsam sözlerinizde haklısınız ama hayal alemindeki sonuçlara göre yorum yapmanız size yakışmamıştır. Yardım etme konusuna gelince benim yüzümden diğer arkadaşlara engel olunmasın. Ben asıl buna üzülürüm. Gerekirse sisteminizi deaktif edebilirsiniz. Şunu söylemeden geçemeyeceğim; Kalite sizde ise taklitlerden çekinmenize gerek yok.

Vesselam.