Konuya yazmayacaktım fakat, örünen oki yazmam gerekiyor.
Size bir özel mesaj attım fakat dönüş yapmadınız bende buradan yazayım. Size karşı bir garezim yok inanın bu konuşmaların buraya gelmesini istememiştim.
Üzgünüm WHMCS niz lisanssız maalesef. Lisansı kimin kırıp kırmadığı önemli değil. Kullanıp kullanılmaması önemli. Bumu sizin kurumsallığınız peki?
Seni ben biliyorum, şunu söylemek istiyorum sadece af buyur bunun için lütfen.
Sen WHMCS veya cPanel lisansı alabilmek için kredi kartlarında sorun olduğunda arkadaşlarından yardım almayı bilen birisin. Kırabilirdin crack kullanabilirdin değilmi?
Gerçekten o şekilde konuştuğum için üzgünüm, biraz sert çıkış yapmış olabilir yada kötü konuşmuş olabilirim. Ama cidden beni bu tür şeyler sinir ediyor.
Bunlar hepimizin bir görevi ve hepimiz bu tür şeylere dikkat etmeliyizki. Para kazanalım, kendimizi çevremizi ülkemizi geliştirelim, insanlara faydalı olalım.
Mesela siz kurumsalım diye arkadaşa çamur atmışsınız. Arkadaşa 5 TL e hosting vererek kurumsalın k sini bile bilemessiniz demişsiniz. O çamur attığınız şahıs gerçekten işine değer verip dürüst şekilde işini yapan birisi kendi donanım ve alt yapısına sahip birisi. Ve yukarıda özetlediğim karaktere sahip biris.
VPS.COM.TR alan adına sahipsiniz çok güzel... VPS hizmeti veriyorsunuz. Hatta temanız ilk çıktığı dönemler görmüştüm, sol menüler çok hoşuma gitmişti. Demiştimki 'işte bu' farklı olmak çok güzel birşey.
Ama ne yazıkki sizdede eksiklikler görüyorum. Burada belirtmem yine yanlış olacak size -rep olarak söyledim bunu.
Arkadaşlar tekrar belirtmek istiyorum konu amacından saptı ve birkaç arkadaş beni yanlış anladı sanırım. Bilmeden veya farklı bir şekilde kalp kırdıysam özür dilerim. Ama şunuda bilmenizi istiyorumki yanlış birşey yapmadım sadece doğru olanları söyledim.
Konuya olan son mesajımdır.
- rep diye tutturmuşsunuz alıp başınızı gidiyorsunuz 13-14 yaşında ergenlik dönemine yeni girmiş çocuklar gibi. ( belkide öylesiniz bilmiyorum )
- Sizin gibi şahıslar ancak forumda millete çamur atarak 3-5 tl ye host satarak sunucu parasını çıkarmaya çalışan birisidir.
- Bu tür konular seni sinir ediyorsa niye girip yazıyorsunuz raptiye 'mi varda yerinizde rahatmı duramıyorsunuz nedir? Yoksa kıskançlık'mıdır acaba?
- Forumda gerçekten firma olanlar senden çok farklıdır bundan emin olabilirsin adın gibi.
-İnsanların senin yazdıklarını yanlış anlaması doğaldır sanıyorumki bu yazılanlardan sonra. Bu gibi durumların yaşanmaması için sende yazdığın kıskançlık yorumlarını ve dik olan mesajlarını gözden geçirmek gerek sanırım yazdıktan sonra...
- Aslında bu yazdıklarına karşı cevap vermememiz gerek bizimle aynı kapasitede olmadığın için. Sadece ara sıra çalışırken ister inan ister inanma stres atmak için yazıyorum
- Son olarakta avukatlığınızı görmek istiyorum. Bir firmayı tanımadan hakkında çamur attığınızdan dolayı...