Lise yıllarında okula gitmek için 6 Numaralı otobüse binerdim. Birgün sabah nasıl bi salaklığıma denk geldiyse 6 yerine 9 a binmişim. Adam farklı güzergahtan gidiyor bende aldırış etmedim herhalde yolda çalışma var o yüzden dedim. Aradan 10 dk geçti bir baktım adam evimizin önüne doğru gidiyor. Camda yazan numaraya baktım 9 Numaraya binmişim

Hiç bozuntuya vermedim evin önünde indim.
Birde üniversite yıllarında Küçük bi ilçede okudum üniversiteyi. Dolmuşlarla gidip geliyorduk üniversiteye. Birgün akşam dersten çıktık gelirken bi kız şoför bey son durak neresi acaba? diye sordu. Bende önden "Son Durak Kara Toprak" demiştim. Şoför de dahil olmak üzere soruyu soran bayan haricindeki tüm dolmuş o an kopmuştu
Yine üniversite yıllarında dolmuşa bindik aşırı derece kalabalıktı dolmuş.Şoför arkaya dönerek arkadaşlar arkadan vermeyen kalmasın diye bağırdı. Bende hemen ardından Arkadaşlar Şoföre Arkadan vermeyen kalmasın lütfen diye bağırdım. Ama Sonunda ben rezil olmuştum

Şoför tekrar dönüp "Ben sana Verirsem sadece arka ile kalmam" diyerek beni resmen g.t etmişti