naçizane fikrimi belirtmek isterim
bir meslek lisesi mezunu olarak haftada 45 saat günde de 9 saat ders gördüm. bunlardan matematik haftada 4 saatti, fizik ve kimya tam hatırlamamakla birlikte ya haftada 2 saatti yada yoktu. (lise 1 de vardı lise 2 ve 3 ü hatırlamıyorum)
sonuçta düz lise mezunlarına göre ağır eğitim şartları geçirdik diyebilirim. kardeşim de düz lise mezunu. bana göre daha rahattı. ama burada hiçbirini diğerinden ayırmak niyetinde değilim sonuçta kardeşim düz lise mezunu.
sonuçta ikimiz de mezun olduk. ben kardeşimden daha cok net yapmama rağmen kardeşim biryere yerleştirilip ben yerleştirilmiyorsam burada bir hata var demektir.
ben şuna inanırım irtia mirtica hepsi hayal ürünü. sözde imamhatip önünü kesmek istediler tüm meslek liseliyi mağdur ettiler.
kafası çalışan insanlar karşılığını almalı, hangi okul mezunu olduguna bakılmamalı.
basit bir örnekle: kafası çalışan bir mes lisesi mezunu xx üniv elektronik bölümüne girseydi atıyorum bugün biz de cep telefonu piyasasında olacaktık ve kullandıgımız telefonları çinden yada finlandiyadan (türklüğü ve müslümanlığı olmayan elin gavurundan almak zorunda kalmayacaktık) almayacaktık. kafası çalışan o mes lis mezununun ürettiği cep telefonu fabrikasında da bizim kardeşlerimiz bizim arkadaşlarımız iş bulmuş olacaktı. başka ülkelere satmasalar bile sadece iç piyasaya üretseler bu kadar dış açık vermeyecektik, bu kadar işsizlikle boğuşmayacaktık.
şimdi ne oldu:
imamhatipliyi yasaklayayım derken tüm halkı işsizliğe sevkettik.
NOT: uzun uzun anlatmadım. kısa özetledim. türk ve müslümanın üretmesinin yolunu kesip elin gavuruna mahkum olduk.
kafası çalışan her kimse bu ülke topraklarında yaşayan gavur da olsa müslüman da olsa türk te olsa kürt de olsa onu desteklesek en azından kendi insanımıza iş sahası oluştururduk şimdi fnlandiya vatandaşlarına çin vatandaşlarına iş bulduk.
iyi mi ettik kötümü ettik karar sizin tabii.