Bugün biraz fazla uyudum ve gerçekten uzun zamandır görmek istediğim bir rüyayı gördüm belki de.
Kendimi bir anda bir akrabamla ( dayım ya da amcam tam hatırlamıyorum. ) çatışmanın içinde buluyorum. Neyse 3 kişi bize ateş ediyorlar biz de onlara ateş ediyoruz. Rampa bir yerden aşağı iniyoruz ve hem kaçıyoruz hem de ateş ediyoruz.
Neyse akrabamın kurşunu bitiyor ve o yere düşüyor. Ben de onu bekleyip yakalanmaktansa kaçıp sonradan onu da kurtarayım diye düşünüyorum. Neyse kaçarken benim de kurşunum bitiyor. Adamlar akrabamı yakalıyor. Sonra ikisi benim peşime koşmaya başlıyor. Ben de kurşun olmadığı için onlar sıkıyor ben de ceylan gibi sekerek kaçıyorum.
Sonradan bunlar beni yakalamak üzereyken urgan getirin falan diyorlar. Ben de yakalanacağımı anladığım için bunların bana eziyet edeceğini düşünerekten kendimi öldürmek istiyorum. Silahda kurşun yok, kendimi atabileceğim bir uçurumda yok etrafta. En sonunda bir yerde su görüyorum tam karşısında da duvar. Kafayı duvara vursam ölmem diye kendimi suya atmaya çalışıyorum.
Orası da fazla derin değilmiş 1 metre yükseklikte ve yarım metre genişlikte bir yermiş. Tam düşecekken eleman yakalıyor. Ben de o beni sürükleyerek götürürken cep telefonumu oraya bırakıyorum bizimkiler ulaşamazsa telefon sinyalinden oralarda olduğumu anlasın diye. Eleman telefonu görse kırar ya da kapatır bunu düşünerekten telefonu orada bırakıyorum.
Neyse bunlar tam bizi öldürecekken birşeyler oluyor ve kurtuluyorum adamların elinden. Sonra ortam bir anda düğün ortamına dönüşüyor, bu elemanları yakalıyoruz.. Ben de kaç senedir aradığım aşkı orada buluyorum sanırım.

Silahlarını alıyorum fakat kurşun yok. Düğünde sıkarım diye orda bir eve giriyorum ve kurşun istiyorum. Evdeki kızda silah için istediğimi anlamamış ve kurşun dökmüş onu getirdi.
Neyse o anda kızın yüzünü görüyorum ve aradığım aşkı orada görüyorum. Evden çıkarken kızı yanağından öpüp seni telli, duvaklı gelin olarak çıkaracağım bu evden diyorum. O anda kızın gözlerinin içi gülüyor. Onun da benimle evlenmek istediğini orada anlıyorum. Kapının önüne çıkıyorum. Elimde silah otururken bir eleman geliyor, damatmış.
Eve girmek istiyor. Nereye diyorum, gelini göreceğim diyor. Yok ya dedim önce benim 1 paket Marlboro'yu ver diyorum. Sigaram yok diyor. Ben de aldır o zaman diyorum. Param da yok diyor. Paran yok niye evleniyorsun diyorum. Babam adam olayım diye evlendiriyor diyor.

Ben de gülüyorum, tamam len geç diyorum, rüya orada bitiyor.
Burada ön plana çıkan özellikler "silah, damat, evlilik" gibi şeyler. Rüya tabirlerinden baktım kazanç, mutluluk, zafere ulaşma gibi anlamlar yüklü. Yarın YGS'ye gireceğim belki de bunlar onun için olumlu birer işaret.

Niye yazdın, ne alaka derseniz o kızı hala unutamadım belki ondandır.