Bu r10 da sevmediğim tek birşey var uzun yıllardır. Birçok kategoride fakat özellikle SEO Opt. bölümünde çok tekrarlanan bi durum. Bölümdeki konuları toplasak teknik olarak atıyorum 10 tane farklı şey çıkar. Ama IPUCU diye verilen şeylere bakıyoruz atıyorum 50 tane ayrı topic var. Hepsi ise bu 10 teknik etrafında dönüyor. Google sizce bu 10 teknik den mi ibaret? Öyle bi olsayDI, hergün gelişen bi arama motoru şimdi ne algoritmalar geliştirmiş yenilikler getirmiştir indexleme sistemi üzerine.

SEOHocasi olarak düzgün doyurucu makaleleriniz de olabiliyor. Bazen zaten bildiğimiz şeyleri daha düzgün ve hiyerarşik bir şekilde baştan yazmak bile faydalı olabiliyor. Ama daha önce yazılan aynı konuları hiç ek bişey verecek şekilde geliştirmeden klasik re-write mantığıyla yazıyosunuz benim kızdığım budur..

Herşey bir yana birde konuya verdiğiniz başlık gülünç ötesi. Ben girince şahsen Google'u hacklediniz de sırlarını ortaya dökeckesiniz sandım. Konudaki max 300 karakter postu görünce güleyimmi ağlayımmı anlayamadım.