Thecrazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saygı değer arkadaşım işimi ve yoğunluğumu size anlattım. Seni Dolandıracak olsaydım 1 domaini verip ve neden cep numaramı vereyim ? Domainin diğer bir dunya domainle aynı panelde oldugunu soyledim sana değilmi ? ve domain şirketi ile sorun yaşıyorum. şimdi araba1.neti sattığım arkadaşta sorun yaşatıyor. ya ben domain şirketi ile sorunu çözmeme izin verin yada vermiş olduğunuz 3 kuruşu geri vereyim. zaten kontür olarak göndermiştiniz. ikinizde. telefonum açık arayın konuşalım. en son ne zaman aradınız ? bir numara arıyor mesaj atıyorum kimsin diye anama küfür etmekle tehdit ediyor. ben öyle bir insana neden cevap vereyim ?
2 günde 750 kere ararsam ve açmassan açtığında konuşmassan kusura bakmada ananada küfür ederim babanada.
Zaten p.tesi günü adliyeye gideceğim.telefon numaran ismin cismin bilgilerin bulunmakta.adliyeden gelecek suç duyurusundan sonra sen beni arayıp ulaşmaya çalışacaksın.Bakalım nitelikli dolandırıcılıktan dava açıldıktan sonra register firmasınamı suç atarsın,yoksa yaptığın domain kilidini mi kaldırırsın orasını bilemem.