Beyfendi, eğitim ile ilgili olan öğretmenle öğrenci arasında diye kabul görmez. Eğitimin genelliği ilkesi vardır. Gezide bir eğitimdir, buna müdahil olmamız gerekiyor. Çünkü sizlerin yetiştirdiği öğrenciler, yarın önemli yerlere gelebilir. Örnek: Bir öğrenciniz büyük bir fabrikaya patron oldu, çalışanlarına moral olsun diye yurtdışına götürecek ancak şartlarında şunu söyleyebilir. "Arkadaşlar yurtdışına gitmek için günde 5 saat fazladan çalışacaksınız, ek ücret almayacaksınız" Bunu neden söyleyebilir diyorum, çünkü böyle eğitim alıyor.
Amacım sizi yerden yere vurmak değil, ama eğitim noktasında çok hassasımdır.
Tartısmaya girmek istemiyorum bu konununda uzaması yersiz.ama o siteyi kuran katkı saglayan büyüten zaten öğrenciler.Bu fikir de ögrencilerimden geldi.Bunda abartıp da büyütecek bişey yok.
(8.sınıf ögrencilerinden biri saatlerimiz facebookta geciyor, böyle bişey yapıp sitemize katkı saglayabiliriz dedi.Bende cok mantıklı bulup yazdım oraya..Eğitime hassas olmanız güzel ama keske içeriğini bilseydiniz..
Backlink konusunda da arkadaşları cok hassas gördüm.Benim öyle bi sorunum yok.Site öyle gelişkin büyük bi site degil, o yüzden bunları ihtiyacı olan ve türlü türlü hilelere basvuranlara söyleseniz iyi olur..