sedathut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tahtakapi .com

Şimdi ben googlede kelime genişliği kazanmak, mesela mobilya kelimesinden ziyaretçi çekmek için ne yapmam gerekiyor.

Benim izlenimlerim

1- Başka bir kelimeye yoğunlaştığımda daha önceden domainden türeyen kelimelerin ziyaretçi sayısında düşme oluyor. Sanırım önemlilik derecesi düşüyor.
Şu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum. https://www.r10.net/google-optimizasy...lasimlari.html

Bunu yapmayın, önemli olan google'ın meseleyi nasıl algıladığında : tahta kapı ve mobilya kelimeleri google'a göre farklı kategorilerse ki öyle en alttaki arama tavsiyelerinde mobilyayı göstermiyor çünkü, bu iki kelimeyi alakadar görmediğini gösterir.

Şayet alakadar olmadığınız kelimelere yönelirseniz google size her telden sitelere yaptığı muameleyi yapar, otoriteniz azalır. Micro Niche tam olarak google'ın istediği şeydir, yani belirli bir alana yoğunlaşmak. Küçük yatırımlarla site açacakların büyük piyasalarda başarılı olması imkansız, siyah şapkalının konuyla ilgili yazılarını okumanızı tavsiye ediyorum.

tahta kapı fiyatları şeklinde arama yaptığınızda en altta tavsiye edilen aramalar yazılarınızın genel içeriğini belirlesin