merhaba arkadaşlar.
sitem, son 20 gündür günün belli saatlerinde kesintiye uğruyor,yada uğratılıyor.
sitemin bağlı olduğu sunucu, sahiplerinin söylediğine göre aşırı bir şekilde yükleniyor.Bunun sebebinin sitemin trafiği olduğu söylendi.
ancak site verilerine baktığımda istatistikler hiç de onların söylediği gibi değil.her şey gayet normal görünüyor.oysaki site trafiği 25gb.ve verilerde bu değer de aşılmış değil.
sonrasında mysql de yoğunluk olduğunu söylediler.siteme eklediğim bir kod veya yaptığım bir mod un buna sebep olabileceğini söylediler.akabinde sitemi durdurdular..
şunu iyi biliyorum ki bu süre içerisinde hiç bir mod kurmadım.dolayısıyla böyle bir ihtimalden dolayı sorun oluşmuş olamaz.
şimdi de bana server kiralamamı söylüyorlar..ancak bu çözüm olurmuş..
25gb lık bir site trafiğini kaldıramayan bir server düşünülemez herhalde.
bu arkadaşlar bizi kekliyor mu? nedir?
host paketinin sona ermesine daha 9 ay gibi bir süre var.bu adamlardan, bu şekilde devam ederse ödediğim ücreti nasıl geri alabilirim, yada alabilirmiyim.?
teşekürler.
Merhaba,
Şuanki Bulunduğunuz Sunucu Eğer Public İse (herkeze açık hosting paketi) Bazı Portlar Açık Olacaktır, Bu Açık Portlara Dayanarak Sadece Sizin Sitenizi ve Sunucuya Hiçbir Şekilde Zarar Vermeyen Exploitler Kullanılarak Sitenizin Erişime Kesilmesini Sağlıyabiliyorlar.Tavsiye, Portların Kontrol Edilmesi ve Loglara Bakılarak Hangi İşlemlerin Gerçekleştirildiği, Bu Bilgileri Buraya Yazarsanız Daha Detaylı Yardımcı Olabileceğim, Teşekkürler.