hocam bende bundan 1-2 ay önce gerginleşiyordum 1 ay içerisinde bir virüs kaptım ki sorma ateş,titreme zorla geçti sonra tam o geçti derken öksürük geçmedi gittik doktora ciğerlerim iltihaplanmış hadi onun içinde hapları yut hap içmekten nefret eden bir insanım ve hap içmeye alıştım resmenneyse hapları içtim tam onlar geçti derken bir arkadaşımın abisi vefat etti(Allah Rahmet eylesin)canım ona sıkıldı sonra başladı mı bende ölüm korkusu panik atak hastalığıda o ara belirtilerini gösterdi sabaha kadar uyuyamıyordum kalbim sıkışıyordu bir titremeki sorma geçmiyordu bir türlü uzandığım yerde ''Allahu ekber'' sesleri duyuyordum ne hale geldiğimi anlatamam ailemde bunu gördü şimdi onlarda kazanamazsan dünyanın sonu değil diyorlar yani kendimi kastım bu kadar elime ne geçti hastalık,rahatsızlık psikolojim bozuldu değer mi bunlara kesinlikle HAYIR!benim gibi özgüven küpü olan bir adamın özgüveni gitti yani sen kendini kasıyorsun ama sonradan pişman olma ne gerek var kasmaya benim durumum senden daha kötü aileme,amcama,halamlarıma mahcup olacağım benden başarı beklerken ama ne yapalım sağlık olsun dünyanın sonu değil olacağı varsa zaten olur