Tarih - 3 Şubat

Gönderen: Utku ****, (***@****.**)
Merhabalar Benim ödemem hala yapılmamış. 20 TL yi geçmesine rağmen. Ödememi yaparsanız memnun olurum. Saygılarımla

Cevap: Ödeme günlerimiz hakkında bilgiyi sitemiz üzerinden alabilirsiniz

Tarih - 20 Şubat

Merhabalar Sizden almam gereken tutarı hala alamadım. 2 aydır ödeme alamıyorum. Ödememi artık yaparsanız sevineceğim Saygılarımla

Cevap: Merhabalar;

Eğer atılan maillere , sitemizden geçtiğimiz duyurulara yada sitemizin altındaki kurallara dikkat ederseniz sorunsuz ödeme alabilirsiniz.

İletişim bilgilerinizi ve hesap bilgilerinizi eksiksiz doldurduğunuz zaman ödeme alabilirsiniz. Lütfen en kısa zamanda eksikleri tamamlayınız.

Ödeme zamanımız 15 Mart tarihidir.

Tarih - 12 Mart

Merhabalar. Sizlerden almam gereken toplam NET ödenecek tutar olarak 25.84 TL bulunmakta... Ödemem hala yapılmadı. Sürekli ödeme işlemde yazıyor. Şube Kodu: **** Hesap No: *****0 Türkiye İş Bankası Utku **** B***e*ir Saygılarımla

Cevap: Merhabalar;
Ödeme koşullarımıza göre ödeme alabilmeniz için iletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurmalı. GSM numaranızı doğru girmelisiniz.

İyi çalışmalar.

Aynı zamanda utku1 nickli üye bu tarz bir konu daha açarak r10da aynı söylevlerde bulunmuştu ve ilk mesajındada belirttiği gibi forumdan uzaklaştırılmıştı.

Bu kadar uyarıya rağmen halen kişinin Logro sistemi üzerinde kayıtlı bir IBAN numarası bulunmamaktadır. İletişim bilgileride mevcut değildir.

utku1 kusura bakma ben bunları seni karalamak için değil , diğer sorumlu olduğum üyelerimin bilgilenmesi açısından yazdım. Karalamadığını söylemiyorsun fakat başlık bana farklı geliyor.

Neyse ben maillerde hesap numaranı buldum (malasef iban değil , hesap numarası) o hesaba hak ettiğin tutarı yollayacağım. O senin hakkındır.

Herkese iyi çalışmalar , bol kazançlar arkadaşlar.