volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chip online bakarsak en baştan beri bir felsefeyi ön plana aldıgını goruyoruz. Seo yabancılarında bildigi ve biizm ülkemizde halen ve halen backlink diye algılanması bizi yükseltmiyor. Cihp online örnegi ziyaretci ne ister felfesi ile gitmiş. Bir facebookun,youtubenin,googlenin nasıl ünlü odluğu siteyi Botlar için yapmamalarıydı.

Gördünümzmü facenınn sahibi hic facebook dıye lnık alarakmı geldı yuada google,yada chip online tmm chip eski diceksiniz ama eski bile olsa biizm ülkede bilgisayar dergisi bakımından en kaliteli ve dünyada adını duyumustur.

Soruyorum her kese Seo nedemek amacı ne? Eğer seo bizim için yapılıyorsa girelim girelim cıkalım sitemize o bize baksın biz ona?
Facebook google chip online gibi emin olun yapılan ama tutmayan onlarca proje var internet dunyasında. Sanmayınki milyarlarca insan arasından sadece o site sahiplerinin aklı benzersiz. Popüler/büyük site olmak biraz da şansa bağlı

Her sitenin bir amacı vardır/olmalıdır. Eğerki google veya herhangi bir arama motorundan sitenize ziyaretçi çekecekseniz istemesenizde sitenizi optimize etmek zorundasınız. Fakat sırf okudugum uninin öğrencilerine yönelik bir site açsam seo dan banane derim.Zaten gelecek hit bellidir veya personeli için açılmış bir şirket sitesi? Basit bir script yeterlidir, bunun için.

Chip online ı neden örnek gösterdiğiniz biliyorum ama o örnek benim işime yaramıyor. Elimde chip online gibi bir site yapmak için proje yok. Olan siteleri optimize etmekle uğraşıyorum. Bu yüzden trustrank meselesini digiklan a sormak istedim.