LichKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ne demek istiyor sitemizden link çıkışı yapınca kalitemizmi artıyormuş ? benmi yanlış anladım
Eğer oyun siteniz var ise ve sitenizden, "Google sıralamalarında da üstte olan kaliteli oyun sitelerine" link çıkışı verirseniz Google'ın gözünde "Bu site kaliteli oyun sitelerini takip ediyor ve onların yolundan gidiyor" düşüncesini oluşturabilirsiniz. Yok eğer yeni açılmış, link çöplüğüne dönmüş oyun sitelerine çıkış yaparsanız kısa vadede yarardan çok zarar verebilir. Uzun vadede ise çıkış yapılan sitenin kalitesi artarsa size de artı puan olarak dönebilir ki bu süreyi de kestirmek zor.

Hatta sizinle bir hikaye paylaşmak istiyorum. Bu hikaye her zaman hoşuma gitmiştir ve aklımdan çıkarmadığım bir hikayedir.

En iyi buğday yarışmasına senelerdir katılan bir çiftçi, büyük ödülü o yıl da kazanmıştı. Yarışmayı izleyen gazeteciler, çiftçiden bu başarısının sırrını öğrenmek istediler.
Çiftçi bu sırrın, kendi buğday tohumlarını komşularıyla paylaşmasında yattığını söyledi.
Gazeteciler bu cevaba şaşırdılar:
"Onlar sizin rakibiniz olarak yarışmaya katılıyorlar. Buna rağmen, ne diye tohumlarınızı onlarla paylaşıyorsunuz?" diye sordular.
Çiftçi:
"Neden olmasın?" dedi. "Bilmiyor musunuz: Rüzgar, olgunlaşmakta olan buğdaydan poleni alır ve tarladan tarlaya taşır. Bu bakımdan, komşularımın kötü buğday yetiştirmeleri demek, benim ürünümün de iyi olmaması demektir. En iyi buğdayı yetiştirmek için komşularımın da iyi buğdaylar yetiştirmesine yardımcı olmam gerekiyor."

Anonim bir hikayedir. Alıntı yaptığım kitap : Zafer Yayınları / Başarı Öyküleri (öykü dizisi 5) Kitapdaki ilk hikayedir

Ayrıca kaliteli olmayan sitelere link vererek de uzun vadede üstteki hikayedeki gibi bir durumu oluşturabilirsiz. Ama bu süre zarfında ilk başta da dediğim gibi yarardan çok zarar görebilirsiniz. Tercih sizin