gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gokhan dostum,

bak

oyle msn den herkes bir havaya girip birseyler yazar.

en iyisi http://www.gotomeeting.com/fec/ gibi bir siteden
  • bir online conferans hazirlayip
  • baslama saati ve bitis saati duyrulur
  • girmek icin ise herkese gerekli bilgiler verilir
  • Olayi Anlatacak kisi bulunur
Bu kadar

herkes online semineri takip edip kendi bilgisayarindan bazi seyleri o anda yapabilir, deneyebilir ( google adwords keywords tools gibi )

buyuk affiliate marketing sistemleri boyle seminer veriyor dunya capinda ( bunlarin arasinda GDI bile )
Biri çıkıp ben bilgiler anlatıcam dese senin dediğin güzel bir yöntem ancak bizim msndeki konuşmamızda bilgileri anlatan kişiler random şeklinde. Adam belkide yeni bilgiler öğrenirim diye geliyor ancak bilgiyi kendisi anlatıyor duruma geliyor. O yüzden şuan msn en mantıklısı. İlk başlarda olay çok karışık oluyor herkes bir taraftan atıp tutuyor ama ilk yarım saatten sonra konu toparlanıyor.

Ayrıca biz her konuşmada aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmak istemiyoruz. O yüzdende 2. konuşmada daha farklı işlemlerin anlatılmasını umut ediyoruz ve ben ortaya güzel bilgiler çıkarsa bu işi 1-2 sefer değilde 2-3 haftada bir uzun süre yapmayı planlıyorum veya ben yapabilirim diyen biri varsa katılımcıları o toplar bizde katılırız.