bakalım yetkililer ne diyecek bu işe

çoğu kişinin işine yarar yaramasına ama. belli de olmaz hani yasak mı değil mi fln.
Öncelikle yorumun için teşekkürler. Konuyu açtıktan hemen sonra zaten konuyu report ettim. vBulletin.org eklenti paylaşımı yasak ise konunun silinmesini rica ettim zaten
Vbulletin Eklenti Paylaşımının Sorun Yaratacagını Sanmıyorum Ama
Forum Kurallarını Okuyun Derim
Çünkü
19-) Mesajların tamamını bold, alt çizgili, italic yazmak yasaktır. Bu kurala uymayan kullanıcılar, minimum 3 gün olmak üzere, forumdan uzaklaştırılacaktır.
Teşekkürler düzeltiyorum
vBulletin.org sadece lisanslı vBulletin kullanıcılarının yararlanabileceği bir destek sitesidir. Halile orada paylaşılan eklentiler sadece lisanslı kullanıcılar kullanılabilsin diye vBulletin.org'da paylaşılıyor. Sizin bu konunuz ile bu durum aşılmış oluyor. Bir ara NoNeTheLeSs ve Elazığlı vBulletin bölümünde moderatörken eklenti patylaşımı yasaktı. Sonra bölüme bakan mod kalmayınca haliyle bu uygulamada biraz gevşedi. Ama normal ve uygun olanı yasak olmasıdır..
Gerekirse yapımcılardan izin alınabilir . Ayrıca zaten yasak ise konu kilitlenecektir zaten.
Bu yaptığınızı genelde VVarez sitelerde yapıyorlar...
Benim bildiğim bu tür paylaşımlar vBulletin destek sitesinde yada forumlardaki vBulletin kategorisi altından veriliyor.Eğer bunlar ***** siteyse evet bu paylaşımda warezdir..
Bir sürü vBulletin destek sitesinde zaten bunlar veriliyor. Bence bu konunun bir sakıncası olmaması gerek. Arkadaş yardım etmek istemiş. Buradan alamazsak, başka yerden alacağız. Bence garanti adresi en iyisi. Bence konuda baltalanacak veya kötü bakılacak bir durum yok.
Teşekkürler arkadaşım zaten benim amacımda o. Ben zaten indiriyorum fakat lisansı olmayanlar site site dolaşıp eklenti arayacağına bu konu altında istekleri karşılayabiliriz diye düşündüm