Bir yer ayarlayıp oraya insanları toplayıp birde sistemi anlatan kişiyi çağırıp tüm detaylarıyla anlatmasını beklemek imkansıza yakın birşey. Zaten katılımcıların çoğu farklı farklı şehirlerden. Senin dediğin işlemi yapabilme için öncelikle işlemi anlatacak kişiyi ayarlamak sonrada tüm katılımcıların önüne laptop koymak gerekli en azından. Anlatıcı kişi anlatırken bir yandada adım adım herkesin bu işlemi online olarak yapması lazımki bir anlamı olsun. Yoksa msnde zaten anlatılır bu işler buda gayet yeterlidir. İlk konuşmada anlatılanlarıda katılımcıların diğer kişilere yaymamasını öneriyoruz zaten. Herkes aynı işlemi yaparsa bir süre sonra suyu çıkar. 2. görüşmede belki daha yaratıcı fikirler sunanlar olur veya farklı bir yöntem anlatan olur. Vede 100 kişi bende katılıcam derse zaten 5-10 kişi anca katılır.
Gokhan dostum,
bak
oyle msn den herkes bir havaya girip birseyler yazar.
en iyisi
http://www.gotomeeting.com/fec/ gibi bir siteden
- bir online conferans hazirlayip
- baslama saati ve bitis saati duyrulur
- girmek icin ise herkese gerekli bilgiler verilir
- Olayi Anlatacak kisi bulunur
Bu kadar
herkes online semineri takip edip kendi bilgisayarindan bazi seyleri o anda yapabilir, deneyebilir ( google adwords keywords tools gibi )
buyuk affiliate marketing sistemleri boyle seminer veriyor dunya capinda ( bunlarin arasinda
GDI bile

)