bykaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırakında adam ticaretini yapsın. Sizene multiyse multi, şikayet edin değerlendirirler, satış baltalamanın amacı nedir. Bırakın artık egolarınızı klavye başından insanları zedeleyerek tatmin etmeyi.

Herkes ticaretine baksın.
Canon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes karalama peşinde kardeşim bırakın insanları ticareti yapsınlar ne boş boş pos kasıyorsunuz anlamıyorum...
Bu yukarıda beni savunanlar daha önce ticaret yaptığım adamlar. Nasıl çalıştığımı kim olduğumu bilirler. Birebir görüştüğüm insanlar. Bir sürü arkadaşım oldu burdan. Ben 5 senedir bu forumda takılıyorum. İş yapıyorum. 1 aydır gelmiş üye olmuş bir adam bana çıkıp sen multi üyelik dersen yerin dibine sokmasını da bilirim. Herkes haddini bilsin. Çamur atmadan önce iyi bir araştırma yapsın. Catlog sana sadece acıyorum. Kafana göre çıkıp iftira atıyosun oh ne ala memleket.

SefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hostgatorturk den bahsettim sen cevap verdin. Benim kim oldugumu sen arastirmaya basla bende bu arada gerekli aciklamalari hostgator hesabindaki e-mail a gonderirim.
hostgatorturk benim mahalleden arkadaşım. Beni savunmasının bir sakıncası mı var ? Ayrıca konunun hostgatorla ilgisi yok. neden oraya çekiyorsunuz ? Son olarak email gönderirim demekle ne anlatmaya çalışıyosun, tehdit mi bu ? Git makaranı başka yerde yap ben burda satış yapamaya çalışıyorum. hostgator un konu ile alakası da yok. Lütfen daha birşey yazma.