Turkce cPanel i ekledik ama yaptigim butun turkce karakterler ?&$! seklinde cikti, otur bastan binlerce harfi dogrusuyla degistir omrumu yedi bu turkce dil isi. Hep pazartesi koyuyoruz sunucuya diyorum fakat sorun cikiyor. Sonucta dil dosyasi 100 sayfadanda fazla ve bunun hepsini tek basima sizlere yardim ederken buldugum ufak zaman icinde halletmeye calisiyorum. Su ana kadar (turk firmalar dahil (rv skin dahil degil)) kim musterisi icin oturup yuzlerce sayfalik dil dosyasini turkce olmayan bir klavye ile degistirmis

Tam iskence ama sonlarina geldim, tek yapmam gereken 300 e yakin harfi degistirmek 1000 in uzerinde harf degisti. Bu hafta sonumu buna ayiriyorum, Allahin izni ile Pazartesi sorunsuz butun serverlara gondericez dil dosyasini. Tekrarda kusura bakmayin beklettigim icin ancak elimden bu kadar geliyor...
Sefa kardeş, senin bizler için sarfettiğin extra çaba ve özverinin farkındayız. Zaten ingilizce cpanele yabancı değiliz ve bir çok arkadaş birbirine yardım ederek bu işi öğreniyoruz hep birlikte. Belkide türkçeye çevirince biraz şaşıracağız, Photoshopu ingilizce öğrenip de türkçe versiyonunda çalışamayan arkadaşlar gibi