CTRLShift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar.

Bu işe başlamak için aylar öncesinden planlar yaptım. Kendi donanımlarımı oluşturdum ve işin sonuna adım adım yaklaştım.

Elimde 5 adet HP marka sunucular mevcut. Co-location hizmeti alacağım. İlk başlangıç için bir tek sunucumu göndereceğim barındırma hizmeti için ilerledikçe diğerlerinide barındırmak üzere göndereceğim.

Çalışma ortamım gayet müsait 2 laptop, 2 Desktop bilgisayar üzerinden hizmet sağlayıp destek vereceğim. Dileyene görüntü paylaşabilirim.

Bilgili ve ticaret ahlakı olan kişiler arıyorum. Güvenebileceğimiz kardeş diyebileceğim ortak arıyorum. Kişisel olarak iş yapabiliriz veya kendisi Web Hosting sektöründedir genişlemek, ilerlemek istiyordur öyle kişilerlede iş yapabiliriz.

Detayları messenger üzerinden, skype üzerinden görüşme şansımız vardır. İlgili iletişim adreslerinizi konu altına yazarak veya p.m atarak iletişimi sağlayabiliriz.

Konum yoruma ve görüşlere her zaman açıktır tek ricam saygı ve sevgi çercevesi içinde görüşlerinizi, eleştirilerinizi sunun.

Saygıda kusur etmemişizdir umarım teker teker herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, anlattıklarınıza dayanarak güzel bir başlangıç, fakat aradığınız ortak sizin gibi olmayacaktır illahaki sorunlar çıkacaktır. Bence imkanınız var ise tek başınıza başlamalısınız. Yanınıza az bilgisi olan birini alarak.