PrMakinesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NOT : Saç baş mevzuğu benim öğrencilik yıllarımdada olurdu. Saçın birazcık uzun olsun, üstünde farklı renkli bir hırka olsun okula almazlardı. Ama kimse düşünmezdi bu adam gariban mı, okul rengine uygun hırka alabiliyor mu, saçını kestirecek parası var mı...
Kesinlikle buraya katılıyorum. Bu konuda çok kıt bir yapıya sahip okul idarecileri. Çocuk ayakkabı alıyor " bu ne biçim ayakabbı git değiştir " bunu diyorlar. Çocuğun belki durumu yok bu konuda yüzlerce örnek verilebilir.

Hocaya saygı kısmında ise ben pek saygı duymaya laik görmüyorum. Hepsi rüşvetçi olmuş durumdalar bir kaç hoca hariç tabi ki. Sen kurs parası bahanesiyle para veriyorsun adamla istediğin sohbeti yapıyorsun, istediğin notu alıyorsun. Gerçekten çalışıp alın teriyle geçen insanlara haksızlık olmuyor mu bu ?

Ee hocalık nerde kaldı, hani öğretmen herşeyin en iyisini bilirdi. Hani en adaletli kişiydi öğretmen. Öğretmen bir topluluğa girdiği zaman herkes öğretmene saygı duyardı. Zamanla o da olmıyacak bence.

Şu dövme olayına gelirsek, öğretmen bana tokat atabilir ona birşey demem. Fakat tekme yada yumruk olursa öğretmen veya müdür yardımcısı hiç farketmez dinlemem ben döverim orda. Cüssesi büyük olsun vs valla hiç ilgilendirmiyor yeterki sinirleneyim.

Çok yaşadım daha önce örneklerini.