G_i_X_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kod bilgisayarınızdan yayılıyor. wordpress ile alakalı bir durum değildir. güncel bir antivirüs silmeniz gerekiyor.
Hocam bu sonuca nasıl vardınız kaynak varsa verebilirmisiniz ayrıntılı bakayım

KonyaShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun sadece bilgisayarıyla alakalı olsaydı bütün sitelerine atılırdı...Sitelerinizin hepsi aynı hostda mı barıyor...? Eğer ayrı ayrı ise o sürekli kod eklenen sitenin hostunu değiştir. Hostdan açık bulmuşlardır ve sürekli atıyorlardır.

Bir diğer ihtimal wp açık kaynaklı kod yapısıyla lamerlrinde ilgi odağı!! Bu gerçeği unutmadan gerekli güvenlik önlemleri almalısınız...

Sonuç olarak ne yapmalısınız. Önce bilgisarını taramadan başla. Ftp ni hostçunuza söyleyin taratın görevleri sadece size host sağlamak deil,Bunuda yapmak zorundalar.

tarama sonrası myphpadminden wp_ tablo ön ekini değiştirin. Ftp şifrenizi değiştirin. Dosyalarınızı tekrar en baştan kontrol edin 777 yazma izni olanları düzeltin.

Hocam bu aynı vps içinde bulunan bir tek siteye oluyor diğerlerinde sorun yok zaten sorun olan siteyi site sahibi kendi yönetiyor bilgisayarından olabileceğini bende düşündüm sonra kaspersky kurdurdum 1 hafta sorun yoktu tekrar meydana geldi ftp ye bir tek kendisi bağlanıyor

Vps deki diğer sitelerde olamaması nedeniyle vps den olamayacağı kanısına vardım bende

Ya bağlandığı bilgisayar yada temada açık var ama verdiğim kodlarla ilgili google de de sonuç bulamadım hack falan olsaydı bir çok kişinin başına gelmesi gerekirdi

Eğer bilgisayarından bulaşıyorsa bu ne virüsü onu bulamadım kaynak varsa bildiğiniz verebilirseniz sevinirim

Teşekkürler