Fighter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maaş miktarına bakılırsa bir nevi çırak arıyorsunuz.
Tabiki bu maaşa çırak arıyorum, Yanlız kaçırılan bir konu var 10 senelik birikimimi öğretip eline bir nevi meslek verebileceğim yani karşılıklı olarak abi kardeş ilişkisi kuracağım bir kardeşimi arıyorum. Bu sahip olduğum bilgileri yurtdışında kitap yazıp para ile ebook sattıklarını sizler çok iyi biliyorsunuz. Normalde maaş ve katkı sağladığı projelerimden payda vermeyi düşünmüyordum. Fakat sonucunda bizde aynı yaşlardaydık, bu işleri bize öğreten olmadı, zamanında 50 tl ye web sitesi yaptık, link ekledik sabah akşam, uyumadık html'nin ne olduğunu öğrenmek için gecelerce, server dediklerinde faltaşı gibi açıldı gözlerimiz, Siberkorsan.net herşey ile tanıştırdı sene 2001'de, DD server'ın ücreti benim 3 aylık okul harçlığımdı. Şimdi bunları ben çektiğime göre sizinde çekmenize gerek varmı ?
Bana göre yok. En önemlisi bilgi birikintilerinden kendi payına düşeni alacak ve kendi üstüne birşeyler katarak bir kaç seneye kadar boynuz kulağı geçecek. En başta abi kardeş olup güven verecek güven alacak.
Cevahir alışveriş merkezi IT'den yaklaşık 1 ay önce ayrıldım, artık yürürlükte olan işime önem göstermenin ve arkadaşlara paylaşmam gereken bilgilerin farkındayım. Bu kelimeleri kütfen küstahlık olarak görmeyin, sadece bilgi birikimi diyor bu adam 100 defa benden daha çok ne biliyorki dememeniz için paylaştım cevahiri.

Sevgilerle