Aykut basit hatalar yapıyor diyen Galatatasaraylı kardeşlerime sadece gülerim..Bugune kadar ne gördünuz Aykuttan ? Bir kere adam akıllı 1 sezon oynadımı gsde hayır !

Sen adama Özgüven aşılaki taraftar olarak arkasında dur adam gibi bak Aykut Rüştüyü,volkanı 3 e 5 e katlamıyormu o zaman gör..

Ama sen oyuncunun arkasında durmazsan onlar bunu hıssetmıyormu sanıyorsun..En ufak hatada aykut bıiliyorki suçlanıcak ve öylede oluyor..

Leo francoyla aykut arasında bence hiç bir fark yok İlla yabancı diye leo franco demenizi anlamıyorum anlamakta istemiyorum..Yabancılara o kadar alışmışızki gözümüzün önündeki Türk Cevherlerini göremiyoruz...

Aykuta bu kadar güvenmenin sebebi Almanya gibi disiplinli bir yerde futbol eğitimi almış olmasıdır !Stutgartın genç takımında oynayıp sonra bize gelmiştir..Taffarel tarafından 1-2 sene kalecilik eğitimi görüp kendisi dahada tecrübe kazanmıştır..Fatih terim tarafından bile oynamadığı zamanlar Milli takım hazırlık maçlarında ve ön eleme maçlarında kadroya çağırılmıştır..

Ama sen hala böyle bir oyuncuya güvenmiyorsan ve onun ayarında sırf yabancı diye leoyu oynatıyorsan ben artık ağzımı açmam..Daha biz çok saçma sapan goller yeriz burdada o suçlu bu suçlu diye ağlarız..