Hayır bunu biliyorum. Arkadaşın birinci el demekle neyi kasdettiğini anlamadım ben.
Bu firma birinci el ise, ICANN sertifikası olan Godaddy , IHS , isimtescil , Onlinenick vs.. kaçıncı el oluyor?
Mesajlarda kullanıcıları yanıltan reklam amaçlı bir ifade sezdim. Böyleyse hiç hoş değil. Ama ben yanlış algılamışsam kusura bakılmasın.
Son kullanıcı fiyatı aynı demek istemiştim.. Yoksa; Godaddy ve bu firmayı yanyana koysalar, tabiki Godaddy'nin tercih edilmesi gerekir. Neticede 199$ verip bende ResellerClub bayisi olabilirim.. Alt bayilerim olabilir. Vs. vs..(199$ karşılığı resellerclub domain kayıt izni verir)
Godaddy'nin de alt bayisi olabililirm 229$ verip.. Ve yine alt bayilerim olabilir. ( godaddy sadece bayilik ücreti olarak alır bu parayı, domain almak için tekrar kredi yüklemek durumundasınız-Adword, 1 adet 1.99$ a domain kaydı gibi hediyeler sözkonusu)
Normal kullanıcıların öncelikle bilinen yerlerle çalışması daha mantıklı.. En azından bir sorun yaşadığında derdini anlatacağı ve çözüm üretebilecek kişi sayısı daha fazla olabilir.