sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapmanız gereken basit host şirketinizle görüşün yada bazı host şirketlerini arastırırarak hangi versiyonları verdigini sorarsınız destekliyorlarsa yardım etmelerini sölersiniz ricada bulunursunuz büyük ihtimalle onlar bu işle ilgilenerek siteni kurarlar gibi me geliyor dogru anladım ise sorunu tabiyki ayrıca sen versiyonu yükleyemessin sadece host sahipleri yükleyebilir bilgin olsun
pek doğru anlayamassın çünkü ben php sürümü yükeleyemem normalde bunu biliyorum ama msjda bahsettim eğer detaylı okuduysan vps sunucu sahibiyim yani bir sanal server sahibiyim.Burdan uzak bağlantı ile php sürümünü güncellemek değil o bilgisayara istedğm programı kurp çalıştırma durumun bile var.Lakin php sürümü lazım ve onu bilmiyorum dile getirim.Ama sanırım dün ki araştırmalarım sonucunda sorunun plesk panel kullanmamdan olduğunu düşünüyorum.CPanel %100 uyumlu joomla ile formatlattırıyorum bakalım sorun düzelirse arkadaşlar bilginize aynı durum size de olursa plesk'den kaynaklanan uyumsuzluk sorunu.......