TaGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya arkadaşlar kızmayın ama, Haldun Üstünel şunu aldı, bunu aldı diye ortalığı yıktı çoğu galatasaray taraftarı.
Haldun Üstünel harika pazarlıkçı, iknacı oldu falan filan fişmekan.
Yahu aldı almasına ama netice yok
Biri yorum yazmıştı ama kim hatırlamıyorum "Geçen sezon 5. oldu galatasaray, bu sezon 4. gidiyor bu ivmeyle 3 sene sonra şampiyon olur" demişti.
Haksızda değil sanırım

saçma ama haldun üstünel in işi değilki oyuncuyu seçmek adam gidip kafasına göre almadı sonuçta hoca seçiyor o alıyor dos santosu kimse getirmezdi rijkard tanıyor biliyor diye istedi getirdiler.Adam iş bitirici tebrik edilmesi büyütülmesinin amacı bu.Örnek espri yapıldı kız istemeye haldun üstünelle gitmeli tarzında espriler dolanıyordu ee şimdi kız kötü niyetli çıkarsa haldun napsın dicek çocuğum sen ikna et diye çağırdın bende ailesini ikna ettim aldık kızı beğenen sensin ben napayım

Olay bu oyuncuları biraraya getirip oynatamayanda nihayetinde bu adamlar kötü adamlar değil ki kişisel problemleri var vs o olaylara girmiyorum ama ne olursa olsun bu adamların avrupada tanınırlığı bilinirliliği var adam gibi biri el atsaydı bu takım daha iyi olurdu.Takım takım olamadı hiç bireysel yetenekler maçlara damga vurdu hep çatır çatır top oynamadıktan sonra messi gelse nolcak o bile belli süre sonra bize ayak uydurur sahada yürür

Ayrıca 2 senedir olan şanssızlıklar ortada geçen sene defansta bu sene hücum hattında yaşadığımız sakatlıklar ortada kewell baros bu takımın en kilit adamları yarım sezon oynamadılar bazıları bunları atlıyor kewell baros varken gs kötüde oynasa kazanıyordu niye kewell çıkıyordu atıyordu arda çıkıyor atıyordu baros atıyordu birşekilde kazanıyorduk şimdi gol atamıyoruz gol atamadıktan sonra bizim takım sıfır.önceden de dedim kewell baros arda keita 2. yarıda hiç bozulmadan sürekli oynasaydı sakatlanmasalardı hee 1-2 maç sakatlık olur lafım yok ama yarım sezon oynamadılar ya baros ve kewell attıkları goller asistler ortada kewell hala en golcüler arasında barosta öyle bu adamlar yokken sen nondayıda yollamışsın gol atamayıncada iş bitiyor ıkınarak oynuyoruz.