DelipoyrazNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler sonunda bende katılacağım yaaa şu webinarlara bana zevkli geleceğini sanmıyorum ancak mecbur katılacağım.

Sen takip ediyorsun sanırım birşey daha soracağım.

Müşterilerimizden danışmanlık parası almak yerine ona tıklama ücretlerini falan yüksek gösterip bize adwors para bırakıyormu?
Geçenlerde böyle birşeyler geldi kulağıma anlayamadım. Çünkü Türkiye seminerlerinde özel olarak sorduk yeni bir özellik eklendi de biz kullanmayı mı bilmiyoruz?
Bilgin var mı?
katıldığım toplantı Taksim INTERCONTINENTAL hotelde kahvaltılı bir organizasyondu. Afrika ve Ortadoğundan sorumlu müdürde vardı.

Aralık 2009 ve mart 2010 da da çağırdılar. ben profesyonel ADWORDS cü değilim. sadece gönderidkleri kuponları müşterilerime kullandırdım. bu nedenle çağırılıyorum diye tahmin ediyorum. Toplantı sonunda Prof olmak için Adwords sınavlarına ücretsiz giriş hakkı verdiler.

toplantı ana konusu daha iyi nasıl ADWORDS pazarlanabilir türü konulardı ve adwords deki yenilikler.

o toplantıda herkes söz aldı (30-35 şirket yetkilisi). PROF şirketler müşterinin harcaması üzerinden, MÜŞTERİ den komisyon aldıklarını söylediler. anlayacağınız müşteri ile anlaşmak size kalmış.

Yani ADWORDS kesinlikle size para ödemiyor. Siz hesabını yönettiğiniz müşteri ile anlaşacaksın. % mi olur yoksa aylık sabit bir ücretmi olur o anlaşmanıza kalmış.