Konuyu anlamayanlar için örnek veriyorum. Bir siteden, bir resim kopyaladınız kendi sunucuza yüklemenize rağmen ismini değiştirmeden yayınladınız. Google kopyalama yaptığınızı anlar. Neden resim formatı: jpg, resim boyutu: 100x100, resim adı : seo-farklilik
Bu resimlerde bile farklılığa önem vermek gerekir. Resim boyunu değiştirin, resim formatını değiştrin, resim adını değiştirin veya resimde kullanılan alt etiketini değiştirin ki bu resim farklı olsun google özgün resim olarak görsün.

Etiket konusunda da, bir iki etiketin benzerliğinden bahsetmiyorum. Aynı konulu yazıda neredeyse tüm etiketler benzer olur , bu da konunun benzerliğini arttıran unsudur diyorum. Daha nesi anlaşılmıyor anlamıyorum.

Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabiki haklısınız hocam bende bunu diyordum, asıl belirtmek istediğim bir konuyu "etiketleme" ile mi yoksa "farklı başlıklar" ile mi ayırmak gerektiğinin nasıl anlaşılması gerektiğiydi.
ikisi ile de olursa en verimli sonuç elde edilir. ama birisini istiyorsanız mutlaka, tabi ki başlıklar olmalıdır zira bir site veya sayfadaki en önemli seo etkenlerinden biri başlıktır.

not : akşama kadar yazılanlara cevap veremeyeceğim.