Siteniz ne zaman Bomb'a düşmüştü ve ne zaman kurtuldunuz acaba?
Bundan tam 4-5 hafta önce düştüm 3 hafta boyunca filtrede kaldım ve sonrasında çıktım 1-2 hafta önce.
Alıntı
Bence bir iki tane düzeltilmesi ve ilave edilmesi gereken yerler var.
Örneğin, title için verdiğiniz örnek de spam içermektedir. Title da en verimli sonuç, manıklı bir cümle kurulduğu zaman alınabilir. Virgüller ile anahtar kelimeleri ayırarak title a yazarsanız bu spam oluşturmaktır. Bağlaçları kullanarak cümleyi kurmak daha mantıklıdır.
Örn, " Xxx.Com - Online ve Bedava Film İzleme platformu"
ve ile veya zira yoksa ama üstelik gibi bağlaçlar kelime değeri itibariyle zayıf ancak cümlenin mantık yapısının oturması itibariyle güçlü kelimelerdir.
Bunun dışında, bomb için iyi bir tavsiye de, siteye seo yapmamaktır. Elinizden geldiğince sitenizi üst sıraya çıkaracak işlemleri geri almanızdır. En önemlisi, etiket bulutunu kaldırmak ve yyazı içlerindeki etiketlerin listelenmesini engellemektir.
Doğrudur.Fakat dediğim gibi ben bu şekilde çıktım ve bunun için bu şekilde anlattım.

Benim arkadaşımıda aynı yöntemle çıkardım Bomb'dan.
Alıntı
Yazı içerisinde etiketler derken, yazıların altında yer alan Etiket kısımlarını göstermemek gerektiğini söylüyorsunuz?
Bana göre bu gereksiz (eğer daha önceden girdiğiniz yazılarda spam yapmamışsanız, eğer yapmışsanızda biraz temizlik yapmanız yeterli olacaktır) Etiket bulutunu kaldırmak yeterlidir.