Formül değil "tez" denir öncelikle bu tarz bilgilere. Öncelikle farklılık içeriğe göre olur. Ki bu dönemde artık 1 konuya yoğunlaşmak gerekiyor saf başarı için. Seo hakkında forum yazınca yazıların çoğunluğunun konusu da seo olmak zorundadır. Ki Google'ın da bunu seveceğine inanıyorum sonuçta Google'ın amacı "gerçek sonuçlara ulaştırmaktır insanları". 1 konunun gerçek sonucu da genellikle o konu hakkında olan o konuda içerik sahibi ve uzmanı olan bir sitede bulunabilir. Aynı konu 10 farklu uslüp ile anlatılabilir bu da o konuyu arayan ziyaretçi potansiyeli hatta arttırabilir. Benzerlik oranı %40 olayını da pek anlayamadım hangi sitenin hangi verilerine göre bu oranlar, çünkü her sitede hep aynı olmaz işler tabiki. Bazı sektörlerde linksiz başarılar elde edilebilir ama bazı sektörlerde bu daha zordur ondan farklı uygulamalara girilebiliyor. Özetle bir konu üzerine açılan bir sitede farklı içeriğe gerek yoktur, içerik aynı kalır ama o içeriğin dalları anlatılır ki bu da zaten o konuda başarıya ulaşmada iyi bir adım olur. Zaten Title ve meta-tagların her sayfada kendine özgü olması gerektiği hakkında bilgiler verilmiştir. Her sayfada farklı etiketleme sistemi kullanılır çünkü ziyaretçi potansiyeli arttırılması için ki bu da önerilern bir şeydir formüllükten çok artık akılların bir köşesinde duran bilgiye dönmüştür. Farklı etiketleme sistemi ile 2 konudan 20 ziyaretçi çekebilirken belki 2 konudan 40 ziyaretçi çekilebilmektedir bu da ziyaretçinin arayıp ulaşma potansiyeli arttığından dolayıdır. 1 konu hakkında çok yazı olması o konu hakkında o siteyi değerli yaptığını düşünmekteyim ayrıca.
Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler.