arkadaşlar ben yeni aldığım centos işletim sistemi linux vps hostumda plesk paneline sahibim.İlk Defa giriştiğim bu işte açıkcası çok acemiyim sizlere çok acil çözmek istediğim bi sorum olacak yardımınıza ihtiyacım var.Daha önce normal sahib olduğum linux hostumda kurulu olan joomla'ya kurduğum bi kaç bileşende(örneğin:JomSocial)resim-avatar, video upload sorunu vardı.Upload ettiğim şeylerin resimleri gözükmüyordu.Host şirketi(ihs)ile görüştüğümde bunların 3.part bileşeni olduğunu ve sunuclarının Php 5.1.6 versiyonuna sahip olduğunu ve bundan dolayı çalışmıyacağını güncelleme yapmalarının mümkün olmayacağını söylediler.Deneme amaçlı kullanmadığım daha önceden alınmış başka bi linux hostumda bu modülleri denedim ve çalıştı.O şirketten aldığım linux hostumun php versiyonu ise 5.2.10 du bu sorunlarla uğraşmamk için aldığım vps'emde domainimin transferini bekledim ve gene aynı sorunla karşılaştım.Ben php versiyonumu nerden öğrenebilirim nasıl güncelleyebilirim.Veritabanı sürümünü nasıl güncellerim bilmiyorum.Yardımcı olacak bana kurulumu(pm ile bilgileri verebilirim) yapabilecek bilgili arkadaş var mı?Güncellemeyi yapmaya vakti olmasa bile burdan tarif etse ve sorunlu tüm arkadaşlara da bilgi sahibi olsa.Lütfen çok acil yardım edin.Sitem ordan oraya taşınmaktan ve yayınsızlıktan çürüdü.Sınavlar da geldi çattı