OkanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bırakacam kanka artık bi paket 2 gün gidiyor. kolayı da azalttim. hergün ertan topuz'u izliyoruz annemlerle, herkese tavsiye ederim. adamın konuştuklarından sonra yemeden içmeden kesiliyorsunuz resmen. alışıla gelmiş şeyleri yemekten kaçıyorsunuz. sigara ve kola kanser için en büyük tehlike. koladan tiksindim gibi bişey, sigarayı da yakında bırakırım. kendimi şu anda çok fit hissediyorum aman arkadaşlar kendinize dikkat edin. kolaydı, sigaraydı ve en önemlisi net işi yaptğımız için sağlığımız çok büyük tehlike altında. bunu anlamak için yaşamak gerekiyor ama daha kötü bir anlama şekli yaşamak istemiyorsanız kaçın bu illetlerden. sonra çok daha kötüsünü anlıyorsunuz.

çok değil daha 1 ay önce bu konuyu açmıştım. şu anda kendimi mükemmel hissediyorum bunları azaltınca.
fiziki güçsüzlük

Hocam konunu okudumda, meyve suyununda pek yararli oldugu söylenemez an basitinden ( asiri tüketiminde ) meyve asitleri midene zarar verir, karin sisligi yapar, gerci kolada yapiyor.Herneyse konuya döneyim.

Ben yurtdisinda yasiyorum fakat gecen trden arkadasla görüsürken lafi gecti, babasi tircidir, acayip teklif aliyormus kacak sigara getir diye, her tirci en az 4-5 samimi dost, akrabasina getirse hesap edin belki devede kulak ama kulak