Site satılmıştır..

Sitenin belirli bir geçmişi vardır..Gün geldi aylık 150 dolardan aşağı kazanmadım, gün geldi 2 ayda 100 doları anca kazandım.. Sitem için hiç backlink, pagerank falan kasmadım.. Sadece gerçekten güncel tuttum ve bir yerlere geldi..Zamanında günlük 50 k da gördüm.. Yazılan yazı 10 saniyede googleda indexleniyor..Bu yüzden Googledan hit konusunda garanti verebilirim..Dolayısıyla kazançta elde etmek aslında garanti.. Google da ... şeklinde aratıldığında daha fazla sonuç olarak indexlendiğini görebilirsiniz..Blogcu aleminde de bir adı vardır satma sebebim gerçekten paraya ihtiyacım olması ve başka bir projeye başlayacak olmamdır..Blogger ve adsense konusunda çok şey biliyorum.Alacak arkadaşa her konuda, her zaman yardımcı olurum..Aslında satmak koyuyor, sitenin adresi dahi soyadımı taşıyor ama mecburum :/

Site adresi : pm isteyin
Site için istenen fiyat : 150 TL
Sitenin aylık getirisi: bazen 100 bazen 200 bazen de 50 dolar.. bu kadar dengesiz olmasının sebebi siteyle ilgilendiğim dönemde aldığım para farklı ilgilenmezsem farklı oluşudur.. adsense gelirleri istendiğinde gösterilecektir.
Sitenin açılış tarihi: 15 eylül 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: güncel blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1-2 k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr 3 idi link satışından dolayı 0 a indirildi google tarafından..
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik..
Hosting dahil midir: -
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: -
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

sitenin satışında bir tek pr nin bana sorun yaratacağını düşünüyorum ama googledan gelen hit ile pr nin alakası hiç yok..