Sevgi değer hocalarım abilerim, benim yaşım daha 17 ve toplam 7 senedir çeşitli, çeşitli web siteleri ile uğraştım kod yazmak hariç herşeyi yaptım çok erken ve çok ufak yaşta webmaster işine başladım. 11 - 12 yaşlarında yaşıtlarım bilgisayarda oyun oynarken ben hep şu internet sitesi naısl yapılır, şu logo banner nasıl tasarlanır, şu program naısl çalışır peşindeydim ve şu an beli bir noktaya geldim ve ilerideki hayatımı artık bu meslek üzerinden kazanmak istiyorum. Kod eğitimine şİmdi başlasam belki 10 sene sonra bu işi tam olarak kaparım. Ama ne olursa olsun ALLAHIMIN izniyle ben bu işi sonuna kadar yapmayı düşünüyorum. Ve elimden geleni de yapıcam İNŞALLAH.
İlk öğrendğim php kodu imzamda görmüş olduğunuz koddur ve bu gün o kodu belki 30 belki 40 sefer yazdım. Unutmayayım aklıma kazınsın diye
Abi bak 15 yaşındayım. Yaklaşık 5 senedir de web işleriyle uğraşıyorum. hayatımdan çok şikayetçiyim.

Bende isterdim ki, arkadaşlarım top oynayıp önümüzden geçen kızlara "Uuuuf bea" demeyi, derslerim de elimin inmemesini, Matematik hocamla kanka gibi dolşamayı, asosyal olmamayı, insanların bana bir ucube gibi bakmamasını, çok hareketsiz kaldığım için ayağımda menisküs, gözümde miyopun, elimde bir çeşit ağrı (belki de eklem romatizmasıyım. :/) olmamasını... Eğer dış dünya ile ilişkini ayarlıyabileceğine inanıyorsan durma hemen başla. Ama yok ki ben evden hiç çıkmayacam evde oturup kod yazıp, yemek yiycem; hiç bulaşma. Amman ha!