McCOY35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerde ise özür dilerim ama benim merak ettiğim bir konu var.Forumda hosting satışı yapan birçok insan ve işini çok kaliteli yapanlar var öğrenmek istediğim bu işe ne zaman ve nasıl başladılar nasıl bireğitim aldılar.

Bende kendi çapımda bu iş ile ilgileniyorum kendimi dahada geliştirmem açısından cevap veren herkese teşekkür ederim
Bence başlanan zaman değil ne zaman başlanacağını bilmek daha önemli,örneğin biz 2004 yılında bu sektöre girdik sadece ve sadece kendi çevremize eşe dosta web tasarımı yaptık hosting paketlerinide tek tek alırken kendi çapımızda büyüdük ve 2006 yılında macroajans olarak hosting ve domain satışlarına başladık,eşe dosta iş yaptığımız zaman tecrübelendik.

Halbuki şimdi ne yapılıyor,Reselleri alan hosting ciyim diyor,şuna inanınki bazen ekliyorum ve müşteri gibi davranıyorum ve bazı sektörel terimlerle bir şeyler soruyorum çoğu kala kalıyor daha anlamını bile bilmiyorlar.

Ha biz veya bir başkası her şeyi biliyormu tabiki Hayır her gün bir şeyler öğrenerek,kendini geliştirmek önemli,yani müşterilerin sitelerine back link nasıl kasarım yada şunu nasıl kazıklarım ,bundan nasıl yırtarım diye düşünmeyip,daha iyi hizmeti nasıl veririm demeli bence ozaman iş kaliteye doğru ilerler.

Saygılar