kskleee38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten kupa olayı güzel olur diye düşünüyorum tabikide imkanlar nedir bilmem tabikide.
Allaha şükür imkanlar müsait, oyundan hep birlikte aldığımız keyifin yanında küçük masraflar bunlar.

Yusuf : Yıldız oyuncu almak için sana mı başvurcaz napcaz ne etcez bi yardım et

Yusufcum forumun üzerinde bir transfer butonu var, oraya tıklayıp 1 PP karşılığında bir Yıldız oyuncu alıyorsun. toplam 16 var, toplamı geçme, geri yollarım ama boşuna paypal'a komisyon vermeyelim.

EDIT:

EŞLEŞMELER (Başlıkları Perşembe günü 8/4/2010'da akşam 21.00'da açacağım, maç başlığı açıldıktan sonra star oyuncu transferi yapmak yok, bir sonraki maçlar açılana kadar.. İsim yanında nick görmediğiniz oyuncularımız R10 dışı ortamlardandır. İsimlerin yanındaki yıldızlar şu anda takımların aldığı star oyuncu adedini göstermektedir.)
Toplam 16 starın 10'u (5 Damla Ta., 4 Umut Gü. tarafından alındı.) 6 star kaldı..
------------------------------------------------------------------
EV SAHIBI / DEPLASMAN
Berk Uç. - Özgür Ça.
Nesimi Qa. - Umut Ka.
Kuray Ka. - Furkan Gü.
Mert Er. - Yusuf Dö.
Burak Cem Ur. - Ahmet Öz.
Taner Ak. - Çağdaş Ça.
Berk Ur. - Emre Öz.
Çetin Al. - Umut Gü. (****)
Ziya Ço. - Ali Er.
Damla Ta. (*****) - Rahmi Ka.
Okan Yü. - Ulaş S.
Yusuf Ev. - Erhan Ka.
Rahmi Ku. - Çiğdem Se. / Onur Ko.
Samet A. - Arif
Ali Ça. - Emre Çe.
Turhan Al. - Berk Tü.

İsimleri solda olan arkadaşlarımız ev sahibi olduklarından ilk maçlarda 8'er atak yapacaklar, deplasmanda oynayan sağ taraftaki arkadaşlarımız 7'şer atak yapacaklar. Sonra rövanşları açtığımda tam tersi olacak.
isimlerinin yanında yıldız olan arkadaşlarımız yıldız sayısı kadar ataklarını yıldız forvetleri ile yapacak. kalan ataklarını normal forvetleri ile yapacaklar.

Herkese bol şans, umarım alnımızın akıyla herkese örnek bir turnuvayı daha yaparız beraberce..

EDIT: Birde oyun ortamına realizm katmak açısından eğer oyun ortamında avatar olarak yüzünüzü gösteren bir resim upload ederseniz, maç sonlarında ikişer satırlık maç sonu röportajı (yorum) verirseniz bir de oyuna ait spor gazetesi yayınlamayı düşünüyorum.
Ayrıca bir de kupa yaptırayım diyorum, şampiyona yollarım bir hatıra olur, nasıl olsa Paypal dolarlar harcanıp gidecek..