Mert arkadaşımıza teşekkür ediyorum, burada silinen yazısını bana gönderip benim cevap verme hakkımı bana sağladığı için... Arkadaş Ö.M. ile bu düşüncelerini benimle paylaşmayıp gelip bu konuya mesaj yazdığı için ben görmeden de silindiği , ben bir cevap veremediğim için .. lütfedip Ö.M. gönderdi.. Ben önce Ö.M. den düşüncelerine cevap verdim.. Buradan da sizinle paylaşmak istedim...
MeyT adlı üyeden alıntı:
Merhaba,
Öncelikle Allah , kabul etsin.
Yetkilinin sildiği mesaj benim mesajım , Merakını gidermek amacıyla yazayım.
Öncelikle benim bildiğim yapılan hâyır ; Her zaman gizli olur. Sağ elin verdiğini , Sol el bilmemeli diye bi' söz vardır.. Dekontlarla beraber konuya eklemişsiniz , Pek olarak anlatmak istediğiniz nedir ?
+ Eğer domain sattıklarınıza ise bu konunuz , Onlara PM atarak dekontları gösterebilirdiniz. Ama kendi dekontunuzda mevcut.
Hâyırlarınızı , Allah kabul etsin inşallah.
Ama gizli yapılan hâyırlar , Gösteriş amaçlı yapılmadığını ortaya koyar. Burada açıkcası sizin gösteriş yapmış gibi olduğunuzu çıkartım. "Ben niye gösteriş yapim , Hem kime yapacam ki ?" diyebilirsiniz ama yaptığınız gösteriş gibi gelmektedir.
Rahatsız ettiğim için Kusura Bakmayın.
Saygılar.
Çok güzel bir noktaya parmak basmışınız .... doğru diyorsun hayırın en güzeli gizli olanıdır.. orada benim dekontumun olması kadar doğal bişey yok.. 600 TL bende toplandı.. ben tek tek gönderdim... benim ismimin yazması normal.. + domain satışından bir gelirdi o... domain bölümünde olması normal... + bir diğer husus... kendi hayırımızı elimizden geldiğince gizli yapmaya çalışıyoruz zaten.. ancak burada bu konuyu açarak toplumu bilinçlendirme.. hayıra vesile olan da hayır işlemiş gibidir düsturuyla hareket etmeye çalıştık, becerebildiysek ne mutlu bize...
size göre bir gösteriştir ... bize göre hayıra vesile olmaktır... ameller niyetlere göredir.. Niyetimizi de bir tek Rabbim bilir... Sizi de bu gösterişimizde görmek isterdik ancak sadece elini cebine götürmeyenlerin bu konuda elleri klavyeye çok rahat gitmesi üzüyor açıkcası.. Keşke gösterişimize siz de katılsaydınız... Katılsaydınız da ondan sonra bu eleştirilerde bulunsaydınız...
Est. rahatsızlık vermediniz... Ben vermiş isem ben özür diliyorum.. Saygılar...