sunucuhizmetler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vps de acaba %100 cpu nun neresine olumlu bakabilirsinizki bunu anlamış değilim maksadınız lafmı olsun yoksa gösterişmi ?

önemli olan senin sunduğun değil müşterinin isteğidir vps olacak 4 çekirdek olacak %100 cpu olacak buna da olumlu bakmayı kimse düşünemez heralde vps adında elinizde hangi makina varsa artık komple cpu kullanımını bir vps ye vermek oluyor ve diğer müşterilerini diğer sunucuya aktarmak oluyor ozaman bu vps den çıkar dedicated satın alınmış oluyor dimi.

He bu arada senin sunmuş olduğun vps fiyatına daha ucuzuna dedicated sağlanır ama dedicated isterse sağlanır bilmem anlatabildimmi.

Degerli arkadasim maksadim laf olsun veya gosteris gibi seyleri icermiyor bu konuda rahat olabilirsin zira bu tip seylere gerekte yok. Soylediginiz gibi onemli olan musterinin istegi ve bende hernasil basligi acan arkadas bu vps talebini yapabiliyorsa ozgurce buna hesap kitap yaparak karsilik verdim. Teklifim ilk bakista yapilan talebin saka gibi gorunmesine karsilik hem saka gibi gorunmekte hemde ciddi bir teklif olmakta. Musteri bir ozellik yazmis ve fiyat beklemis bizde gunun kosullarinda abartmadan ( bu isi yapan herkes gercekci ve durust hesaplarla bu sonuca varacaktir ) hesaplayarak bu fiyata ulasabildim ve teklif gectim. Kullanici 4 cekirdek ve her bir cekirdekte de %100 kullanim izni talep etmis olabilir dogal bir durum ve bu tip musterilerimizde var acikcasi. Siz ne tur sunuculardan hizmet veriyorsunuz bilmiyorum ancak bizim bazi paket tanitimi basliklarimizda belirttigimiz gibi 8 - 16 veya 32 cekirdekli sunuculardan hizmet sagladigimiz icin 4 cekirdek ve bunun %100 kullanimi bedeli odendigi taktirde onemsiz bir sistem kaynagi ve bu harcama elbette diger musterilerimizi rahatsiz etmeyecek ve islerini engellemeyecektir, zira hakkimizda simdiye kadar sagladigimiz hic bir hizmete karsin sikayet veya benzeri bir sey ile karsilasmadik.

Son satirlarda da yazdiginiz gibi elbette sanirim basligi acan arkadasta az cok arastirma yapmistir tabi ki bu fiyata veya cok cok altinda dedicatedte bulabilir acikcasi ben istediginden fazlasini verdigim tekliftekinden daha dusuk bir fiyata dedicated olarakta saglayabilirdim fakat gel gelelim musteri VPS istemiz bizde fiyat cikardik verdik, hem istenen hem teklif edilen komikte gelebilir gercekcide algilanabilir herkesin kisisel gorusune saygimiz sonsuz.

Saygilarla,
TRsistem.Net