Eyvallah hocam sağolun bilgiler için.
Rica ederim.
Şimdi bilgisayarda değilim ama ; yorum yapmak istedim.Bilgisayar mühendisliği aslında çok iş alanı olan meslek ama ; kendini geliştirme + iyi bir TEKNİK Üniversiteden geçer.Makinadayım bende.İTÜ'den mezun olanlar ; ülkerdir,koçdur gibi yerlerdeler.Bilgisayardan mezun olanlarda ; microsofta kadar gider..
TEKNİK üniversiteden mezun olanlar herzaman mühendislik alanlarda daha çok iş imkanına sahiptir.Arkadaşın dediklerinede katılıyorum.Staj durumları vs.
Saygılar.
Kesinlikle katlıyorum. Mühendislik okumak isteyen arkadaş muhakkak sanayisi çok ama çok iyi gelişmiş bir il'deki üniversitede okuması ona büyük faydalar sağlayacaktır.
Bir Elazığdaki Makine Müh. ile Kocaeli veya İTÜ'deki Makine Müh. bir değildir. Kocaeli veya İTÜ'de okumak en faydalısıdır. [ Kendini geliştiren için ]
Tabi ki, bu tür üniversiteler istemek ile elde edilecek yerler değildir. Başarı ve nasibiniz artık...
Arkadaşlar kariyeriniz için staj durumu çok önemlidir. Üni. okurken rastgele yerlerde staj yapmayınız. İşi öğretecek ve kariyerinize olumlu katkıda bulunabilecek yerlerde staj yapın. Zorunlu stajın dışında, gönüllü staj yapmayada çalışın.