Adam çok uyanık,Arda'ya yüksek bonservis teklif etti bildiğiniz gibi,biliyordu Adnan Polat'ın ardayı kaybetmek istemiyeceğini,beklenen de oldu,takımda onca yıllanmış kaptan olucak futbolcu varken aniden Kaptan yaptı ve Kaptan olduktan sonra arda2nın form grafiği ve basında çıkan haber sayısına neler oldu...
Nefes alsa Arda,sağa baksa Arda.....
Gitsin arda nereye gidiyorsa,Tuncay Şanlı gibi olmazsa bende hiç bir şey bilmiyorum.....
Başkan ona plaket versin hizmetlerinden dolayı bizde Tribünlerde büyük kaptan bizi bırakma diye 3/5 Dakika bağıralım olsun bitsin.Futbolunun son demlerinde bir daha transfer yaparız olduda bitti maşallah....
Kaptanlık konusunda arda olmasa servet yada sabri olurdu başka kim var ki aklıma gelmeyen ? ayhanın sürekli oynayamacağı belliydi sürekli oynayacak biri olması gerekiyordu hee bende karşıydım ama başka alternatif yoktu takımda yoksa ardayı herşeyi geçtim yaşı genç o yüzden yapmazdım takımın daha oturaklı sözü geçen isimlerinin kaptan olması herzaman takıma yarar sağlar.Ayrıca dikkat edin arda sakat 2 maçtır oynamıyor oynayanları eleştirceğimize ardayı eleştiriyoruz

çocuk oynasa gene sahadakilerden daha iyi oynardı eminim.