Merhaba arkadaşlar,
bundan iki gün önce hani samanyolunun dizileri oluyor ya dini bağdaştırdıkları kısa film şeklinde. ona denk geldim pek fazla tv izlemem ama. İşte konu şeyden bahsediyor bir kadın babasını rüyasında görüyor.. babası yardım et yardım et diye cıglık atıyor felan neyse orası tmm kadın ilkönce babasına yardım etmek için medyuma gidiyor medyum parayı alıp kaçıyor bu (1) 2. olarak sonra bir reenkarnasyon hocası mı artık neyse ona gidiyor diyor reenkarnasyon hocası babanın vücudu su küçük cocugun içerisinde felan ondan sonra kadın cocugu getiyyor sonra kadını bayıltıyorlar cocugu alıp kaçırıyorlar... sonra işte kadın polis'e gidiyor poliste diyor ne bu böyle inanıyorsun sanki Allahın yaratışıyla oynarmış gibi söyleyen adamlara diyor...(buda 2)
İşin kısası arkadaşlar ben müslümanım ama başkalarının dininede saygılıyımdır. Bunun dizilerde alay konusu olması benim çok canımı sıktı ve arkadaşlar samanyolu gibi bir tv kanalı bunu gözden geçirmiştir mutlaka ve bilerek yayınlamıştır bunun hakkında bir yasal kanun yok mu? Türkiye'de artık dini özgürlük yok mu???